Ana icerigi atla

Firmaya özel yazılım

Ön muhasebe programı

Ön muhasebe, resmî muhasebeden önceki katmandır: kimden ne alacağınız, kime ne borcunuz olduğu, kasada ve bankada ne olduğu. Mali müşaviriniz beyanname tarafını yürütür; ön muhasebe günlük kararlarınız içindir.

2–4 hafta içinde ilk sürümHazır paket değil, size özelSunucu ve kurulum dahil

Kim için

Ön muhasebe programı kime gerekiyor

Cari hesabı defterde tutanlar

Kimden ne alacağınız sorusunun cevabı bir defterde ya da tek kişinin hafızasındaysa, o kişi izne çıktığında tahsilat duruyor.

Çek-senet trafiği olan firmalar

Vadesi gelen çekin hatırlanması kişiye bağlı olduğunda, unutulan tek bir vade ciddi maliyet çıkarıyor.

Birden fazla kasa ve banka hesabı yönetenler

Nakit akışının anlık görüntüsü yoksa, ödeme planı her zaman tahminle yapılıyor.

Neden gerekiyor

Bu işi tabloyla yürütmek nerede tıkanıyor

01

Alacak yaşlandırması yapılamıyor

Hangi müşterinin borcunun kaç gün geçtiği bilinmediğinde tahsilat rastgele yürüyor. Yaşlandırma raporu tek başına nakit akışını düzeltiyor.

02

Vade takibi kişiye bağlı

Çek vadesi ajandada tutuluyor ve o ajanda bir kişide. Otomatik hatırlatma bu riski tamamen kaldırıyor.

03

Mali müşavire veri aktarımı elle yapılıyor

Her ay aynı bilgiler yeniden yazılıyor. Doğrudan aktarılabilen bir dosya, ayda birkaç iş gününü geri kazandırıyor.

Kapsam

Sistemin kapsadığı işler

Tamamını birden açmıyoruz. İşi en çok yavaşlatan iki modülle başlayıp büyütüyoruz — ekip böyle daha hızlı alışıyor ve geri bildirim erken geliyor.

Cari hesap kartları ve bakiye takibi
Tahsilat ve ödeme kayıtları
Çek ve senet portföyü, vade uyarıları
Kasa ve banka hesap hareketleri
Fatura ve irsaliye kaydı
Gelir-gider raporları ve nakit akışı
Mali müşavire aktarım dosyası
Rol bazlı yetkilendirme

Kanıt

Bu ailenin yayındaki örneği

Kule Vinç Takip CRM; vinç takibi, kiralama yönetimi, hakediş, servis takibi ve rol bazlı yetkilendirme içeren, tamamı firmaya özel geliştirilmiş bir sistem. Aşağıdaki modüllerin büyük kısmı orada çalışıyor.

Neden fark eder

Site yaptırmak ile aramada görünmek aynı şey değil

ön muhasebe programı araması ayda 1.600 kez yapılıyor. Bu aramaların neredeyse tamamı ilk sayfadaki sonuçlara gidiyor. Sitesi olup o listede yer almayan bir firma, bu talebin hiçbirini görmez.

Sitesi var, aramada yok

  • Sizi adınızla arayan bulur; hizmetinizi arayan bulamaz.
  • Ziyaretçi yalnızca kartvizit, tabela ve sosyal medyadan gelir.
  • Teklif sayısı sizin çabanıza bağlıdır, talebe değil.
  • Rakibiniz o aramada ilk sayfadaysa, o talebin tamamı ona gider.

Aramada çıkan site

  • Hizmet + konum aramalarında sayfanız çıkar.
  • Ziyaretçi tam ihtiyacı olduğu anda, kendisi gelir.
  • Her hizmet ve her bölge için ayrı sayfa; hepsi ayrı aramada görünür.
  • Hangi aramanın kaç teklife dönüştüğü ölçülür.

Arama hacimleri DataForSEO üzerinden ölçüldü (Türkiye, Türkçe, Temmuz 2026). Yaptığımız iş tam olarak bu: siteyi kurmak değil, aranan yerde çıkmasını sağlamak — programatik SEO ile.

Sık sorulanlar

Merak edilenler

Hayır, kesinlikle değil. Resmî defter, beyanname ve e-fatura süreçleri mali müşavirinizde kalır. Ön muhasebe programı sizin günlük kararlarınız için: kimden ne alacağınız, vadesi gelen ne var, kasada ne kadar var. İkisi birlikte çalışır ve aktarım dosyasıyla veri iki kez girilmez.

Kullandığınız e-fatura entegratörüyle bağlantı kurulabiliyor. Fatura kesme işlemi entegratörde kalır; gelen-giden fatura bilgisi programa düşer, cari bakiye otomatik güncellenir.

Hazır programlar geniş kitleye yazıldığı için çoğu ekran işinizle ilgisiz alanlarla dolu. Özel geliştirmede yalnızca kullandığınız alanlar bulunur ve sektörünüze özgü kalemler (hakediş, konsinye, dövizli cari gibi) baştan doğru kurulur.

İş akışınızı anlatın

Bir oturumda süreci adım adım çıkarıyoruz; hangi modüllerin gerçekten gerektiği orada netleşiyor. İlk sürüm 2–4 hafta içinde kullanıma açılıyor.